WhatsApp Image 2018-07-22 at 16.25.19.jpeg

În această după-amiază a plouat cu găleata în zeci de localități din Prahova, pompierii fiind chemați să intervină în mai multe zone.

Astfel, au fost inundate mai multe gospodării din Comarnic (strada Ghiosești), Bănești (strada Urletei), Slănic și Izvoarele (sat Schiulești). 

Citește și Ploaie cu grindină în Ploiești - VIDEO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Și pe DN 1, la Comarnic, traficul rutier a fost întrerupt aproape o oră din cauza inundării carosabilului (detalii și foto AICI)

Reamintim că Prahova se află duminică după-amiază sub cod galben de ploi torențiale, de intensificări de vânt și descărcări electrice. Fenomenele meteo nu au rămas fără urmări. Mai multe localități din Prahova nu mai sunt alimentate cu curent electric.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Vineri, 14 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Trei tentative de suicid, ieri, în Prahova

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, joi, să intervină pentru acordarea de asistență medicală după ce trei prahoveni au încercat să se sinucidă. Cele trei persoane, un...