centura-comarnic-harta.jpg

CNAIR a semnat ieri contractul pentru proiectarea și execuția centurii Comarnicului, pentru evitarea aglomerației formate în weekend și  sărbători legale pe DN 1.

 

Contractul a fost încheiat între C.N.A.I.R. S.A. și ASOCIEREA NEXT LEVEL EUROPE S.R.L. – EUROSTRADE S.R.L. – GROMA SOCIETA DI INGEGNERIA – SOCIETA A RESPONSABILITA LIMITATA SEMPLIFICATA.

Valoarea contractului este de 17.043.587,58 lei fără TVA și are o durată de 31 luni (3 luni perioada de proiectare, 4 luni durata de execuție și 24 luni perioada de notificare a defecțiunilor). 

Centura va avea o lungime de aproximativ 3 km și va ocoli centrul orașului Comarnic, unde, din cauza trecerilor de pietoni, se formează coloane care se întind până la Nistorești.

 

Centura va porni de la intrarea în Comarnic, pe partea stângă, va urma cursul apei și va străpunge calea ferată spre DN 1, la ieșire din oraș.

Observatorulph.ro va monitoriza acest proiect important pentru infrastructura rutieră care vizează una dintre cele mai aglomerate porțiuni de pe DN 1. 

 

Național
  • Vineri, 08 Decembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Bilete de tren mai scumpe către Valea Prahovei

„Întârzierea subvenţiilor de transport şi necesitatea de a majora salariile pentru a ne apropia de nivelurile din CFR Călători ne-a determinat să scumpim biletele de tren”, a declarat joi, pentru...

Eveniment
  • Vineri, 08 Decembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Femeie lovită de mașină pe DN 1B, la Bucov

În această dimineață, pe DN 1B, la Bucov, s-a produs un accident rutier. Potrivit primelor informații, o mașină a lovit o femeie, care se angajase în traversare. Polițiștii cercetează circumstanțele producerii...