aboneaza-te la ziarul fara reclame

centura-comarnic-harta.jpg

CNAIR a semnat ieri contractul pentru proiectarea și execuția centurii Comarnicului, pentru evitarea aglomerației formate în weekend și  sărbători legale pe DN 1.

Contractul a fost încheiat între C.N.A.I.R. S.A. și ASOCIEREA NEXT LEVEL EUROPE S.R.L. – EUROSTRADE S.R.L. – GROMA SOCIETA DI INGEGNERIA – SOCIETA A RESPONSABILITA LIMITATA SEMPLIFICATA.

Valoarea contractului este de 17.043.587,58 lei fără TVA și are o durată de 31 luni (3 luni perioada de proiectare, 4 luni durata de execuție și 24 luni perioada de notificare a defecțiunilor). 

Centura va avea o lungime de aproximativ 3 km și va ocoli centrul orașului Comarnic, unde, din cauza trecerilor de pietoni, se formează coloane care se întind până la Nistorești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Centura va porni de la intrarea în Comarnic, pe partea stângă, va urma cursul apei și va străpunge calea ferată spre DN 1, la ieșire din oraș.

Observatorulph.ro va monitoriza acest proiect important pentru infrastructura rutieră care vizează una dintre cele mai aglomerate porțiuni de pe DN 1.