microbuz calatori

O persoană, care se afla în microbuzul care efectua curse regulate pe ruta Măneciu - Văleni a necesitat în urmă cu puțin timp (16.40) ajutor medical, după ce s-a lovit la cap de tetiera scaunului din față. La fața locului au ajuns echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță Prahova.

Polițiștii efectuează cercetări în cauză. Victima necesită îngrijiri medicale. În funcție de starea acestuia, medicii vor decide dacă se impune transportarea pietonului la spital. (foto: ARHIVA)

UPDATE: Se pare că totul s-ar fi întâmplat în momentul în care microbuzul a ajuns în zona centrală a orașului. La un moment dat, șoferul microbuzului, pentru a evita un obstacol ar fi pus frână, moment în care călătorul care se pregătea să coboare s-ar fi lovit la cap de tetiera scaunului din față.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a rănit călătorul microbuzului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.