Un polițist din comuna Gornet Cricov a fost agresat fizic și verbal de trei indivizi, care transportau cu o căruță lemne furate din pădure.

 

Comunicatul IJP Prahova:

Sâmbătă, 6 februarie, un polițist din cadrul Postului comunal Gornet Cricov, în timp ce își desfășura serviciul de patrulare pe raza comunei, a depistat 3 bărbați care transportau material lemnos cu un atelaj hipo, fără a avea documente justificative. Întrucât agentul de poliție le-a comunicat că intenționează să ia măsuri legale împotriva acestora, cei trei bărbați au devenit agresivi, adresându-i cuvinte jignitoare și lovindu-l cu pumnii și picioarele. Polițistul a reușit să folosească spray-ul iritant împotriva acestora și să solicite ajutorul colegilor. Împreună cu polițiștii ajunși la fața locului, doi dintre agresori au fost încătușați și transportați la sediu pentru audieri, cel de-al treilea fiind depistat la scurt timp după aceea.

 

Pe numele agresorilor, reținuți în primă instanță, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind depuși în arestul Poliției Municipiului Câmpina. Cercetările fiind continuate de procurori pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

De asemenea, atelajul și materialul lemnos au fost ridicate în vederea confiscării.
foto cu caracter ilustrativ

 

Social
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Întreruperi de apă anunțate de Hidro Prahova

Locuitorii unui sat din Prahova rămân astăzi fără apă. Comunicatul Hidro Prahova: Ca urmare a întreruperii furnizării energiei electrice de către Electrica SA, în satul Țărculești, comuna...