Brăduțul gândurilor bune (#wishJudPlo) la Judecătoria Ploiești – FOTO

0

Sărbătorile de Iarnă se apropie cu pași repezi, iar anul acesta Judecătoria Ploiești s-a transformat în mesagerul gândurilor bune. Pe lângă brazii convenționali, decorați cu globulețe, steluțe și beteală, la Judecătoria Ploiești este promovat și un brăduț neconvențional, cel al gândurilor bune (#wishJudPlo).

Ce poate fi mai frumos, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, decât un gând bun pentru cei care, zi de zi, îți sunt alături sau pentru cei care, prin faptele lor, dovedesc generozitate.

Judecătoria Ploiești a lansat, anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un brăduț neconvențional, cel al gândurilor bune (#wishJudPlo).

„Anul acesta brăduțul nostru neconvențional devine Brăduțul gândurilor bune! Invităm atât personalul instanței, cât și avocații, consilierii juridici și toate persoanele care ne trec pragul în această perioadă să agațe în brad câte o urare!

Cea mai funny/originală/personalizată urare va fi premiată (bineînțeles, simbolic)”, este anunțul Judecătoriei Ploiești, postat pe pagina de Facebook, care a precizat că brăduțul convențional, brăduțul juridic și cel la înălțime sunt în continuare prezenți și anul acesta.

Brăduțul neconvențional, care anul acesta devine brăduțul gândurilor bune (#wishJudPlo)

Instrucțiuni pentru brăduțul neconvențional:

Brăduț juridic (din dosare și texte de lege)

Bradul la înălțime:

 

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău