Apa potabilă va fi oprită în Câmpina la noapte. Anunțul HIDRO Prahova

0

Societatea HIDRO PRAHOVA SA va opri furnizarea apei potabile în Câmpina, pe durata nopții, pentru remedierea unui defect accidental major.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 16 noiembrie 2021, pentru remedierea unui defect accidental major, produs în rețeaua de distribuție, la intersecția dintre străzile Calea Doftanei și B.P.Hașdeu.

Intervenția echipelor HIDRO PRAHOVA SA se va realiza pe durata nopții, în intervalul 1.00-7.00.

Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA SA din municipiul Câmpina.

Reluarea furnizării apei potabile se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, în intervalul 7.00-11.00, pe măsura umplerii rețelei de distribuție.

Înainte de reluarea furnizării, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare. Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru disconfortul creat și roagă toți consumatorii afectați să își asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic, în perioada întreruperii distribuției apei.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău