Controale la balastierele din Prahova. Amenzi în valoare de 75.000 de lei

0
Facebook - Ministerul Mediului

Inspecția Națională a Apelor Române a efectuat mai multe controale la începutul lunii noiembrie, în județele Dâmbovița și Neamț, dar și în Prahova. Valoarea amenzilor s-au cifrat la 600.000 de lei, din care 75.000 de lei în Prahova.

Verificările au vizat modul de exploatare a agregatelor minerale (balastire), iar în Prahova, potrivit reprezentanților Apelor Române, controalele au avut loc la Târgșoru Vechi, Valea Pârâului, Albești – Paleologu, Bucov, Piatra, Brătești și Ariceștii Rahtivani.

„În urma controalelor efectuate au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 75.000 de lei pentru încălcarea prevederilor din autorizațiile de gospodărire a apelor”, se arată în răspunsul transmis Observatorulph.ro.

Reamintim faptul că în perioada 1-5 noiembrie au fost verificate activitățile de exploatare a agregatelor minerale din județele Dâmbovița, Neamț și Prahova, fiind organizate 18 controale și aplicate sancțiuni de peste 600.000 de lei.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău