Peisaje de iarnă în mai multe județe din țară. Drumarii au ieșit la deszăpezit – VIDEO

0

După mai multe zile cu temperaturi de primăvară, vremea s-a schimbat radical, iar la munte a nins. Drumarii au fost nevoiți să intervină cu materiale antiderapante pe mai multe sectoare de drum, la nivel național. În Prahova, vremea s-a răcit considerabil, iar temperaturile minime au coborât până la valori sub 0 grade Celsius.

Circulația s-a desfășurat, marți, în condiții de iarnă pe mai multe drumuri, la nivel național, în special în zona de munte unde a nins consistent.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov a anunțat că a acționat, ieri, cu 14 utilaje de deszăpezire care au împrăștiat peste 45 de tone de materiale antiderapante în județele Harghita, Covasna și nordul județului Mureș.

Totodată, DRDP Brașov a lansat un apel către conducătorii auto să dea dovadă de prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum.

În Prahova, vremea s-a răcit considerabil, iar temperaturile minime au coborât sub 0 grade Celsius. La Ploiești minimele vor atinge joi -2 grade Celsius, în timp ce la munte, în special la altitudini de peste 1500 metri, vor ajunge la -6 grade Celsius.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău