Oportunități de finanțare europeană pentru orașul Plopeni

0

Vești bune pentru orașul Plopeni. Autoritățile locale au identificat mai multe oportunități de finanțare pentru proiectele localității. S-a întâmplat în cadrul discuțiilor avute la ședința extraordinară a Consiliului Director al Asociației Orașelor din România, unde a fost prezent și ministrul Cseke Attila.

Acesta a prezentat Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, iar secretarul de stat de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Roman, a dat detalii despre accesarea fondurilor europene de către orașele mici și mijlocii.

Edilul șef al orașului Plopeni a avut mai multe intervenții pentru a obține clarificări și informații despre accesarea de bani europeni.

„Urmează o perioadă foarte bună de dezvoltare pentru orașele mici și mijlocii, categorie în care intră și orașul Plopeni. În perioada 2021 -2027 vom avea mai multe oportunități de finanțare pentru proiectele noastre. Am intrat pe un drum bun și depinde doar de noi să îl urmăm pentru a face din orașul nostru un loc frumos și atrăgător”, a declarat primarul Dragoș Niță. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău