Campanie de colectare a deșeurilor la Mănești. Se oferă premii instant

0

Până pe 10 august, la nivelul comunei Mănești, are loc campania de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice ( DEEE). Campania este susținută de ADI Deșeuri, SC Rosal Group și Asociația Ecotic.

Campania face parte dintr-un proiect derulat la nivel național referitor la întreținerea curățeniei în localitățile din mediul urban, dar și rural. Deșeurile, la nivel de comună Mănești, vor fi preluate de către angajați ai salubrității, în urma apelării numărului de telefon 0244933.

Fiecare persoană care predă deșeuri de minimum 5 kilograme va primi un premiu instant. În cadrul unei tombole, premiile oferite câștigătorilor constau într-un aspirator fără sac, un fier de călcat sau brățări fitness.

Totodată, locuitorii comunei se pot debarasa de aceste echipamente la punctele de colectare special amenajate, situate în zona Primăriei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău