„Curcubeul copiilor”. Activitatea prin care autoritățile locale din Băicoi încearcă atragerea copiilor către cursurile artistice

0

Primăria orașului Băicoi, prin Biroul Cultură – Bibliotecă – Sport, a organizat, în data de 10 iulie, în incinta Parcului Schela (Sala de Sport), activitatea intitulata ”Curcubeul copiilor”, eveniment aflat la prima ediție. Scopul unei astfel de activități a fost acela de încurajare a educației în domeniul artei.

Activitatea a început la ora 11.00 și a urmărit promovarea cursurilor artistice din cadrul Casei de Cultură Liliești Băicoi. Intenția organizatorilor a fost aceea de a-i motiva pe părinți să își înscrie copiii la astfel cursuri recreative. Zeci de micuți au participat la eveniment și s-au bucurat de tot felul de activități desfășurate în aer liber.

Totodată, „Curcubeul Copiilor” urmărește stimularea creativității și imaginației, dar și dezvoltarea capacității de concentrare și atenție în rândul copiilor din oraș, prin organizarea de ateliere de lectură, muzică, dansuri și activități practice, derulate cu profesorii și instructorii ce activează în cadrul Casei de Cultură din localitate.

 

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău