Imagini de la Slujba de Înviere din Ploiești. Al doilea Paște în pandemie – VIDEO, FOTO

0

După ce anul trecut, în perioada de stare de urgență, circulația s-a realizat pe bază de declarație, anul acesta, credincioșii ortodocși au putut participa la Slujba de Înviere. Imagini la finalul textului.

Spre deosebire de Paștele din 2020, anul acesta oamenii au avut posibilitatea de a merge la biserici pentru a asista la slujbele religioase.

Circulația în intervalul 22.00 – 05.00 nu a mai fost interzisă, motiv pentru care participarea la slujbe a avut loc în număr mare.

Cei mai mulți credincioși au asistat la slujbe în curțile exterioare ale bisericilor, ca urmare a măsurilor de limitare a răspândirii SARS-CoV-2.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis imagini de la Slujba de Înviere de la Biserica Înălțarea Domnului/Eroilor din Ploiești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău