Bilanț vaccinare, vineri, 15 ianuarie, în Prahova: 4.592 de cadre medicale au fost imunizate, 4 reacții minore de la debutul campaniei

Prefectura Prahova a anunțat că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, de la debutul campaniei, până la data de 15 ianuarie, la nivelul județului au fost distribuite 5.151 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2.

Conform datelor oficiale, de la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost raportate patru reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului Pfizer/BioNtech.

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat că, până la data de 15 ianuarie 2021, în județul Prahova au ajuns 5151 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 4592 au fost consumate (ora raportării – 13.30), alte 559 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar.

„Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică). De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/”, a precizat Prefectura Prahova.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău