Noi loturi de casă pentru tinerii din Puchenii Mari

0

Primăria Puchenii Mari a acordat până acum 75 de loturi pentru casă tinerilor cu vârstă pana in 35 de ani. Pe 10 septembrie 2020, au fost puși în posesie alți 42 de solicitanți de loturi de casă pentru tineri în condițiile Legii 15 din 2003 pe lângă cei 33 puși în posesie în prima parte a acestui an.

“Loturile de teren sunt oferite de către Primăria Puchenii Mari tinerilor cu vârsta de până în 35 de ani care nu au deținut în proprietate o locuință sau un teren destinat construirii unei locuințe.

Folosința terenului este gratuită pe toata perioada de existență a construcției.

Conform articolului 8 al Legii 15 din 2003, dacă proprietarul locuinței dorește să achiziționeze terenul, consiliul local poate hotărî vânzarea lotului direct către solicitant iar prețul de vânzare se stabilește prin expertiză tehnică. Solicitările de vânzare a terenului se pot depune la Primărie după 10 ani.

Tinerii care doresc să obțină un lot de teren pentru a-și construi o casă pot depune cereri la sediul Primăriei. Pe baza acestor cereri vom dimensiona necesarul de suprafață de teren căreia îi vom schimba destinația în zonă de locuințe”, a declarat Constantin Negoi, primarul comunei Puchenii Mari.

(P)

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău