restrictii_circulatie_30485.jpg

Începe iar haosul în zona centrală a municipiului Câmpina. De această dată, zona care va intra în șantier este cea de la Piață, acolo unde Primăria a anunțat continuarea lucrărilor privind extinderea reţelei de canalizare.

Măsura restricționării traficului rutier va fi luată începând de luni, 03.02.2020, ora 08:00, și va cuprinde următoarele străzi:
Strada Mihail Kogălniceanu (tronson cuprins între Bld.Carol I şi strada I.L.Caragiale;
Strada Republicii (tronson cuprins între intrarea în Parcarea Pieţei Centrale (Cofetăria Voipan) şi strada Mihail Kogălniceanu.

Pe perioada desfăşurării lucrărilor, pe strada Kogălniceanu ( tronsonul cuprins între str.Ana Ipătescu şi str. I.L.Caragiale) circulaţia va fi oprită cu excepţii pentru autovehiculele destinate aprovizionării unităţilor comerciale din zonă precum şi a riveranilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe strada Republicii se va circula doar către Calea Doftanei, ieşirea de pe tronsonul cuprins între strada M.Eminescu şi Cofetăria Voipan realizându-se doar prin interiorul Parcării Pieţei Centrale.

Totodată, în această perioadă, începând cu ziua de vineri, 07 februarie, orele 12:00 şi până duminică, orele 12:00, barierele instituite la intrarea şi ieşirea din parcarea aferentă Pieţii Centrale, respectiv a Supermarketului Carrefour, vor fi ridicate în vederea fluidizării traficului rutier.

Avizul de închidere a circulaţiei este valabil până la data de 14.02.2020, conform anunțului Primăriei Câmpina.

Foto cu caracter ilustrativ

restrictii_circulatie_f3256.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg