valea_dorului_77e2f.JPG

Este ultimul week-end de vacanță, iar stațiunile de pe Valea Prahovei vor fi din nou în centrul opțiunilor pentru distracție. Stratul de zăpadă de pe pârtii este generos la cote mai înalte, însă doritorii de bulgăreală și săniuș au și ei unde să se bucure.

La SINAIA sunt amenajate, deschise și se prezintă în condiții bune doar pârtiile din golul alpin: Lăptici 1, Lăptici 2, Soarelui, Variantă și Dorului.

Vezi TARIFELE ȘI PROGRAMUL INTEGRAL AL GONDOLEI ȘI TELECABINEI DIN SINAIA

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La BUȘTENI, turiștii doritori să se bucure de zăpadă sunt așteptați pe pârtia Kalinderu 1, la Fun Park - Pârtie începători, precum și pe pârtia de săniuș

Telescaunul Kalinderu, tarifele pentru o zi sunt de 155 lei pentru adulți, studenți și pensionari și de 80 de lei pentru copii.

La Telecabina Bușteni, o cartelă pentru urcare + coborâre este de 80 lei pentru adulți și 40 lei pentru copii. O urcare sau o coborâre costă 45 lei/adult și 20 lei/copil.

La Banda Transportoare Fun Park tariful este de 20 de lei/2 ore, indiferent de categoria de vârstă.

La Banda Transportoare la Kalinderu Plecare, cursa costă 5 lei pentru toți doritorii, indiferent de vârstă.

Imagini LIVE și tarifele integrale ale transportului pe cablu în Bușteni pot fi consultate și AICI

La AZUGA sunt deschise atât Cazacu, cât și Sorica. Un skipass pentru o zi la Telegondola Sorica este de 140 lei/adult și 100 lei/copil, iar cel valabil 4 ore este 100 lei/adult și 80 lei/copil. La Teleschi Sorica Sosire, prețul este unic, indiferent de vârstă și este de 140 lei/o zi și 100lei/4 ore. Aceleași tarife sunt și pentru Banda Cazacu.

Captură imagine: camere live Valea Dorului 

valea_dorului_f64c8.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg