safe_image_0922f.jpg

Primăria Puchenii Mari a publicat, zilele trecute, anunțul referitor la criteriile prin care tinerii din localitate pot benefica de unul din cele 75 de loturi de casă puse la dispoziție de către administrația locală.

Anunțul a fost făcut de către primarul comunei Puchenii Mari, Constantin Negoi, și vine în completarea mai multor măsuri luate de administrația locală de aici în ultima vreme pentru încurajarea tinerilor de a rămâne în localitate.

”Această acțiune întregește și chiar completează în mod armonios programul de măsuri de protejare, încurajare și sprijinire a tinerilor comunității noastre în formarea unei familii, program pe baza căruia am fost desemnat ca Primar al Comunei Puchenii Mari.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Printre ele se află și măsura aplicată începând cu 8 august 2017 prin care cei care își unesc pentru prima dată destinele în comuna noastră să primească și o sumă de bani pe lângă tradiționalele urări sau măsura prin care tinerii părinți primesc o mică contribuție din partea administrației locale pentru a le ușura puțin sarcinile de proaspăt părinți”, susține edilul.

Cei care doresc să obțină un lot de casă pot veni cu cererea la Registratura Primăriei începând cu 19 august 2019, pe care o pot descărca de la adresa: https://www.pucheniimari.ro/anunturi/74-de-loturi-de-casa-pentru-tineri.html.

”La dispoziția tinerilor din comuna noastră se află un număr de 75 de loturi. În funcție de numărul de cereri, se vor depune eforturi pentru identificarea de noi loturi de casă”, susține primarul Constantin Negoi.

Regulamentul și metodologia de acordare a loturilor de casă poate fi descărcat de AICI

safe_image_27bb6.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg