Moment emoționant la Colegiul Național Militar “Dimitrie Cantemir”. Ultimul apel al absolvenților promoției 2019 – VIDEO, FOTO

0
apel-sfarsit-an_64e0e.jpg

apel-sfarsit-an_64e0e.jpg

Ministerul Apărării Naționale a postat, miercuri seară, ultimul apel al absolvenților promoției 2019 “Nicolae Bălcescu-200” de la Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir din Breaza, iar imaginile au strâns mii de vizualizări pe rețelele de socializare.

Câteva minute, pe aleea Colegiului Național a răsunat „Treceți Batalioane Române Carpații”. Miercuri seară a avut loc ultimul apel pentru absolvenți Colegiului.

„Apelul solemn de la liceul militar e mai mult decât ultimul clopoțel de la un liceu civil pentru că liceul militar e mai mult decât un liceu oarecare. Nu am văzut niciun liceu în care absolvenții să plângă așa la despărțire”, a scris MApN pe Facebook.

Un nou ceremonial emoționant are loc joi, 13 iunie, la Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemier. De data aceasta este vorba de festivitatea de încheiere a anului școlar 2018-2019.

Alături de părinți, rude, personalul colegiului, reprezentanți ai ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, cadre militare active și în rezervă, absolvenții cantemirişti au fost premiați pentru rezultatele la învățătură.

Sursă video – Facebook MApN, foto: Colegiul Național Militar Dimitrie Cantemir

Parada militară, joi, la Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” – sursă VIDEO – Prefectura Prahova

VIDEO AICI

apelcolegiul-national-militar-dimitrie-cantemir_31687.jpg

apel_2e240.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău