barbat-dat-disparut-gasit-mort_929f9.jpeg

Descoperirea macabră a avut loc în albia pârâului Prahova, pe raza localității Breaza, în zona gării din localitate. Anchetatorii nu exclud să fie vorba despre bărbatul dat dispărut sâmbătă, care ar fi plecat de acasă în drumeție cu ATV-ul și nu s-a mai întors.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost scos din albia râului. IPJ Prahova confirmă faptul că, în urma identificării, este vorba de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din orașul Breaza, care a fost dat dispărut sâmbătă, după ce a plecat de acasă cu ATV-ul și nu sa mai întors.

Pompierii militari încearcă în acest moment (18.50, să scoată, din albia râului Prahova, trupul neînsuflețit al bărbatului, urmând ca, ulterior, să aibă loc identificarea acestuia.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anchetatorii nu exclud să fie vorba despre bărbatul dat dispărut sâmbătă noapte, care ar fi plecat de la domiciliu cu un ATV și nu s-a mai întors. 

Citește și: Bărbat dat dispărut la Nistorești, după ce ar fi fost luat de apele învolburate ale râului Prahova. Este căutat de pompieri, polițiști, jandarmi și localnici

Căutările acestuia au avut loc sâmbătă, până la ora 00.15, pe ambele maluri ale râului Prahova, însă în zonă a fost găsit numai ATV-ul. 

Citește și: Imagini din timpul căutării bărbatului dat dispărut la Breaza. Se bănuiește că a fost surprins de apele învolburate ale râului Prahova - VIDEO

Astăzi, echipaje complexe, formate din pompieri, polițiști și jandarmi montani au reluat căutările, în jurul orei 06.00. 

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg