fbpx

tanara-maltratata_676d4.png

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în satul Plaiul Câmpinei, din Șotrile, pe fondul unui conflict izbucnit între cei doi tineri concubini. 

Scandalul a izbucnit pe fondul geloziei, moment în care tânăra și-a făcut bagajele și a plecat la mama sa din localitate. După un timp însă, concubinul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, s-a dus după fată și a încercat să o convingă să se întoarcă la el. Dar tânărul nu a folosit vorbe frumoase, ci a recurs la violență.

Tânăra a fost luată la bătaie de tânăr. Mai mult, acesta i-ar fi provocat o plagă cu un briceag la gât și în zona facială. Rudele tinerei au reușit într-un final să-l imobilizeze pe agresor și au sunat disperate la 112.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânăra a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Câmpina. Aceasta prezenta o plagă superficială în zona gâtului și plăgi punctiforme în zona facială

Cât privește agresorul acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Mai mult, polițiștii au emis un ordin de protecție pentru tânără și în cauză a fost deschis un dosar penal.

foto cu caracter ilustrativ

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg