bursa-locurilor-munca-anofm.jpg

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a anunțat organizarea, la nivel național, a Bursei Generale a Locurilor de Muncă, în data de 12 aprilie 2019.

Evenimentul se va desfășura la nivelul tuturor celor 41 de agenții județene și cea a municipiului București și se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung, a precizat ANOFM .

„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă”, a mai precizat ANOFM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit sursei citate, angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, pot depune situația privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, sau le pot transmite pe adresele de e-mail ale instituțiilor din subordinea ANOFM.

Locațiile de desfășurare a evenimentului, programul, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenții economici precum și alte detalii vor fi publicate în timp util pe site-ul ANOFM www.anofm.ro., și pe site-urile agențiilor județene pentru ocuparea forței de muncă, se arată în comunicatul de presă, emis miercuri, de ANOFM.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg