incident-autobuz-tce-tanara-cazuta-geam.jpg

Incidentul a avut loc miercuri seară, pe traseul 2, pe Bulevardul Independenței, în timp ce autobuzul se deplasa pe sensul Gara de Sud - centru. La scurt timp după ce autobuzul a plecat din stație, șoferul a fost atenționat că o tânără a căzut din autobuz prin geam.

Potrivit primelor informații, în urma impactului cu solul tânăra, în vârstă de 17 ani, ar fi suferit un traumatism cranio cerebral minor și un traumatism lombar. Aceasta a fost transportată cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești pentru acordarea de asistență medicală de specialitate și pentru investigații suplimentare.

Citește și: Accident atipic în Ploiești - o tânără a ajuns pe asfalt, căzând din autobuz, prin geam

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conducerea TCE nu își poate explica cum s-a produs incidentul, având în vedere că totul s-a întâmplat în zona din spate a autobuzului, acolo unde există un rând de canapele. 

„Incidentul a avut loc pe traseul 2, la scurt timp după ce autobuzul marca MAN a plecat din stația de pe Bulevardul Independenței.. Din ce am aflat până acum se pare că autobuzul era în mers, iar șoferul făcea manevra de asigurare pe banda a doua. În acel moment, șoferul ar fi fost avertizat că a picat o tânăra cu geamul. Incidentul a avut loc în zona din spate a autobuzului, în zona de canapele. Acolo este un rând de canapele Numai la un șoc puternic, în opinia mea, s-ar fi putut desprinde.geamul. Nu pot să știu exact ce s-a întâmplat, dar probabil că tânăra s-a împins în geam sau a fost împinsă. Tânăra care a picat cu geamul se pare că se afla în autobuz cu alte două tinere care cu siguranță știu mai bine ce anume s-a întâmplat, însă spre surprinderea șoferului tinerele au plecat imediat după producerea incidentului. Autobuzul a fost retras din cursă și în prezent este în curtea societății TCE, potrivit procedurii, urmând să fie efectuate cercetările de către Poliție”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești, care a precizat că numai ancheta Poliției va lămuri până la urmă ce anume s-a întâmplat.

Autobuzele MAN au fost achiziționate de municipalitate în 2004. Potrivit directorului TCE acesta este primul incident de acest fel.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.