tramvaiul-copiilor.jpg

Chiar dacă inițial conducerea TCE Ploiești a anunțat că va pregăti pentru cei mici o astfel de surpriză, tramvaiul copiilor nu va circula în municipiu pe durata Sărbătorilor de Iarnă.

La aproape o lună de la anunțul că, anul acesta, de Sărbătorile de Iarnă, copiii vor avea pus la dispoziție un tramvai special, TCE Ploiești a anunțat că nu poate pune în practică un astfel de program.

„Am dorit să oferim această surpriză copiilor însă nu s-a mai putut face acest lucru  Pe de o parte, două tramvaie s-au defectat, iar pe de altă parte nu am găsit sponsori care să ofere dulciuri copiilor”, a declarat pentru Observatorulph.ro Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești, care a precizat că societatea nu are posibilitatea de a face achiziție pentru astfel de produse.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Inițial, în luna noiembrie, conducerea TCE Ploiești a anunțat că tramvaiul copiilor va circula și în acest an în Ploiești, pe perioada Sărbătorilor de Iarnă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.