bataie-lazar-edeleanu.jpg

Incidentul a avut loc luni dimineață, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, care a fost solicitat să intervină, după ce o elevă de clasa a XII-a ar fi fost lovită de o colegă.

Patrula de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova ce acționa în zona Liceului „Lazar Edeleanu” din municipiul Ploiești, a fost sesizată despre faptul că o elevă în clasa a XII-a a fost lovită de o altă adolescentă care învață la aceeași instituție de învățământ.

Incidentul, potrivit IJJ Prahova, ar fi avut loc chiar în incinta școlii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Jandarmii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat cele două persoane întocmind actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovire sau alte violente", faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 din Codul Penal”, a anunțat IJJ Prahova.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.