ACS Petrolul Ploiești, singura echipă înscrisă la licitația pentru atribuirea mărcilor Petrolul

0

Primăria Ploiești a organizat, joi, la ora 10.00, o nouă licitație pentru atribuirea mărcilor Petrolul, singura echipă înscrisă fiind ACS Petrolul Ploiești. Este vorba despre cele șase mărci Petrolul care ar urma să fie atribuite în baza unui contract de licență exclusivă cu titlu oneros aflate în  proprietatea municipiului Ploiești.

Subiectul legat de scoaterea la licitație a mărcilor Petrolul a apărut în primăvara acestui an, când a expirat licența deținută de ACS Petrolul Ploiești.

Timp de mai bine de bine de șase luni, au existat o serie de discuții pe această temă, în luna septembrie aleșii locali ploieșteni aprobând, pentru a doua oară, scoaterea la licitație a mărcilor.

Citește și: Mărcile Petrolul au fost scoase, din nou, la licitație. Anunțul Primăriei

Procedura a fost reluată, în octombrie, după ce la licitație s-a prezentat numai ACS Petrolul Ploiești, în condițiile în care, potrivit legislației, în această fază ar fi trebuit să fie cel puțin doi ofertanți.

Citește și: Licitația pentru mărcile Petrolul a fost anulată

O nouă licitația s-a desfășurat joi, 18 noiembrie, la ora 10.00, iar la procedură s-a înscris, potrivit unor surse din administrația locală, numai ACS Petrolul Ploiești.

De altfel, Costel Lazăr, președintele ACS, a anunțat, încă de miercuri, participarea la licitația pentru atribuirea celor șase mărci ale Petrolul.

„Am ținut să fiu alături de Nae Constantin înaintea acestui joc dificil. Am fost întotdeauna alături de el!

Mâine vom avea două evenimente foarte importante, licitația pentru mărcile Petrolul, la care vom participa, și jocul cu Concordia Chiajna.

Știm cu toții că va fi un meci dificil, pentru că în ultima perioadă nu prea am reușit să-i depășim.

Sperăm ca mâine să facem o figură frumoasă și să uităm de rezultatele trecute înregistrate împotriva acestei echipe”, a spus Costel Lazăr, președintele ACS Petrolul Ploiești.

Intenția de preluare a mărcilor a fost exprimată de președintele Costel Lazăr și în cadrul emisiunii Observatorulph.ro LIVE.

Citește și: Cum a renăscut Petrolul Ploiești. Costel Lazăr, președintele clubului, invitat la Observatorul Prahovean LIVE

Precizăm că prețul de pornire al licitației organizate, joi, de Primăria Ploiești, a fost de 100.913 lei, iar taxa de participare a fost stabilită la 6.000 de lei.

Trebuie precizat că, Petrolul Ploiești, aflată pe prima poziție a clasamentului, o va întâlni în joi seară, de la ora 20.30, pe Concordia Chiajna. Partida are loc pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău