Petrolul Ploiești, înfrângere cu Chindia Târgoviște: 1-4

0

Petrolul a susținut, astăzi, un joc-test în care adversară i-a fost prim-divizionara Chindia Târgoviște. Întâlnirea a fost împărțită în două reprize inegale ca durată, prima de 60 de minute, iar cea de-a doua de 45, și a reprezentat un bun prilej pentru Nicolae Constantin să vadă la lucru toți jucătorii pe care îi are sub comandă, tehnicianul având, practic, întreg lotul disponibil la acest moment.

Astfel, „lupii” au început cu Cebotari – Olaru, Lică, Huja, Oprea – Cebotaru, S. Pană – Constantinescu, Tucaliuc, Saim Tudor – Jarovic. După jumătatea primei părți, pe teren au intrat Buia, Măzărache, Seto, Diarra, Bratu, Manolache și Alex Radu, iar din startul reprizei secunde și-au făcut apariția Avram, Boțogan, Meijers, Manolache, Rus și Prejmerean. Apoi, pe parcursul parți a doua, tehnicianul echipei noastre a mai apelat la Chindriș, Coman, Nițescu, Stoica, Vajushi și David Ilie.

După 1-0 la pauză pentru formația noastră, gol marcat de către Jarovic (36), cu o deviere din marginea careului mic la o centrare venită, de pe stânga, de la Oprea, dâmbovițenii au întors scorul în mitanul secund, Dulca (67), Neguț (82), Popa (98) și Florea (105) stabilind scorul final, 4-1 pentru Chindia. Trupa lui Emil Săndoi a aliniat un prim „11” în care s-au regăsit Pop – Martac, Celea, Kocic, Ioniță, Atanase, Suciu, Jipa, A. Șerban, Stoian și Cherchez, în partea a doua intrând Căbuz – Corbu, Căpușă, Iacob, Rumbullaku, Neguț, Dulca, Popadiuc, Matiș, Popa și Florea.

Joi, de la ora 20.30, cu Concordia Chiajna

Întâlnirea de astăzi a reprezentat și o repetiție utilă înainte de seria de foc din campionat, în ultimele trei jocuri ale anului Petrolul urmând să le întâlnească pe Concordia Chiajna, Hermannstadt și „U” Cluj.

Partida cu Concordia, din cadrul etapei a 14-a, se va disputa joi, 17 noiembrie, pe „Ilie Oană”, de la ora 20.30. sursa: fcpetrolul.ro

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău