Petrolul Ploiești – CSA Steaua București, joi, 21 octombrie, pe Stadionul Ilie Oană

0

Partida Petrolul Ploiești – CSA București are loc joi, 21 octombrie, de la ora 19.30, pe Stadionul Ilie Oană, în cadrul etapei cu numărul 10 a Ligii 2. Lideră a eșalonului secund, echipa ploieșteană vrea să-și confirme poziția în această confruntare.

„Întotdeauna meciul următor este cel mai important, indiferent de numele adversarului. Vom întâlni o echipă bună, cu jucători valoroși și cu un antrenor foarte bun, iar pentru noi este și un examen, pentru că, până la momentul de față, n-am întâlnit niciuna dintre primele șase clasate.

Am văzut toate meciurile lor, au atacat mereu, fac un presing agresiv, dar au și ei anumite slăbiciuni, pe care cred că le-am găsit și mă aștept ca mâine să profităm de ele”, a prefațat antrenorul „lupilor”, Nicolae Constantin, duelul cu gruparea pregătită de ex-petrolistul Daniel Oprița, potrivit ACS Petrolul 52.

Partida, potrivit ACS Petrolul 52, va începe la ora 19.30 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Iulian Dima (București) – Mircea Orbuleț (București) și Romică Bîrdeș (Pitești).

Arbitru de rezervă va fi Dragoș Nicolae Lunca (Cluj Napoca), iar ca observatori au fost delegați Gheorghe Mihalache (Buzău) și Ciprian Anton (Suceava).

Având în vedere rata de incidență a cazurilor COVID-19 din Municipiul Ploiești, meciul se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a stadionului Ilie Oană.

Accesul pe stadion va fi permis doar următoarelor categorii de persoane:

– Persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

– Persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea Certificatului Verde).

Minorii cu vârsta de sub 12 ani sunt exceptați de la aceste reguli! Nu mai este posibil accesul cu test PCR sau rapid antigen! Pe durata evenimentului este obligatorie purtarea măștii de protecție.

Foto – sursă – site: ACS Petrolul 52

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău