Jucătorii ACS Petrolul 52, mesaj pe tricouri: ”O singură echipă”. Clubul acuză Primăria Ploiești

0

ACS Petrolul 52 a jucat ieri un meci amical cu Chiajna, încheiat cu victorie (2-1) iar pe tricourile ”lupilor” a fost inscripționat mesajul ”o singură echipă”.

Inițiativa aparține suporterilor, așa cum reiese din următorul mesaj postat pe Facebook/Doarpetrolul

O SINGURA ECHIPA!
În ultimele zile, în spațiul public, s-au lansat o serie de informații precum că tribunele ar fi dezbinate.
Astăzi, prin unitatea suporterilor, cu 30 de minute înainte de începerea meciului,am pătruns în vestiarul echipei unde i-am rugat pe cei care astăzi ne reprezintă pe teren să joace cu tricourile pe care noi le-am achiziționat și personalizat.
Deși președintele clubului, domnul Costel Lazăr, a încercat prin comunicate de presă și amenințări asupra propriului staff ca echipa să nu joace cu scutul pe piept, voința suporterilor este mai presus decât orice interese.
Ne asumăm această acțiune în totalitate și reiterăm faptul că, recunoaștem doar o singura echipa, cea cu Scutul pe piept.
În continuare, Peluza Latină/Peluza I Ilie Oana/Tribuna a 2-a/DoarPetrolul.ro, solicită în mod imperativ demisia tuturor celor implicați în denigrarea numelui și a istoriei noastre.
DOAR PETROLUL!

 

În replică, clubul a emis un comunicat de presă în care explică situația:

În condițiile evenimentelor din ultima perioada, Costel Lazăr, președintele ACS Petrolul 52, aduce următoarele precizări:

– în data de 18.06.2021, ACS Petrolul 52 a înaintat o adresă către Consiliul Local al Municipiului Ploiești, solicitând adoptarea unei Hotărâri prin care Clubul să aibă drept de folosință exclusivă asupra mărcilor „Petrolul” pentru o perioadă limitată de timp, respectiv până la data de 20.06.2021, până la finalizarea procedurii de atribuire a mărcilor prin licitație publică (vezi facsimil sus);

Citește și Începe scandalul la Petrolul. Suporterii s-au împărțit în mai multe tabere: ”Toată lumea la stadion, împotriva groparilor!”

– cum, nici până în ziua de astăzi, nu a existat vreun răspuns oficial din partea Consiliului Local al Municipiului Ploiești la această adresă, Clubul s-a văzut pus în imposibilitatea de a folosi, în mod legal, mărcile „Petrolul”, în toată această perioadă de timp. Acesta este singurul motiv real pentru care Scutul nu a apărut pe echipamentele de joc și de antrenament.

Reiterăm dorința noastră fermă de a evolua, în continuare, cu marca și sigla FC Petrolul Ploiești, recunoscută la nivelul întregului fotbal românesc, dar în condiții legale. Pentru o mai bună informare, atașăm Extrasul din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice modificată și completată prin Legea nr. 66/2010.

„Cine își permite să încalce legea să își asume! Eu, unul, nu îmi permit să încalc legile! Hai Petrolul!”, a precizat Costel Lazăr.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău