Începe scandalul la Petrolul. Suporterii s-au împărțit în mai multe tabere: ”Toată lumea la stadion, împotriva groparilor!”

0

În timp ce primăria nu reușește să vândă, prin licitație, mărcile Petrolul, echipa care va juca în Liga a doua va fi ACS Petrolul 52. Suporterii petroliști s-au împărțit deja în două tabere. Unii consideră că ACS Petrolul 52 este continuatorul de drept al clubului Petrolul, alții contestă actuala conducere.

După retragerea finanțatorului partener Veolia și expirarea contractului pentru mărcile Petrolul, în liga a doua va juca echipa ACS Petrolul 52. Meciurile de acasă vor fi disputate pe stadionul Ilie Oană.

Sâmbătă, 24 iulie, ACS Petrolul 52 va susține de la ora 20:00, un meci amical cu Concordia Chiajna, înainte de începerea noii ediții de campionat – Liga a doua. Este primul meci cu spectatori, după pandemie. În lipsa mărcilor, scoase la licitație de primărie, echipa nu poate folosi sintagma ”Petrolul Ploiești”.

Suporterii petroliști s-au împărțit deja în două tabere. Unii consideră că ACS Petrolul 52 este continuatorul de drept al clubului Petrolul, alții contestă actuala conducere.

În ultima categorie se încadrează și cei reuniți sub sintagma DoarPetrolul. Aceștia au postat pe Facebook următorul mesaj: ”TOATA LUMEA PE STADION! PENTRU PETROLUL si IMPOTRIVA GROPARILOR! Sambata e timpul sa ne facem vocea auzita in privinta situatiei actuale! Groparii Petrolului si-au schimbat forma din Bercea si Luca in Costel Lazar, Grigore, Fane Chibrit(Constantin Stefan) ori Ion Haralambie. Acestia sunt girati, din pacate, printr-o tacere inexplicabila inclusiv de fratii Dridea! Cea mai mare greseala ar fi sa stam acasa! Toata lumea la stadion! Din primul pana in ultimul minut: DOAR PETROLUL!”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău