halep_3c525.jpg

Simona Halep a pierdut semifinala turnelui de tenis din Australia, fiind învinsă de jucătoarea din Spania, Garbine Muguruza, care s-a impus în două seturi: 7-6, 7-5.

Meciul a durat două ore și șapte minute, iar Simona a ratat șansa de a-l duce în decisiv, când a servit pentru setul al doilea, la scorul de 5-4 la game-uri.

Muguruza, clasată pe locul 32 WTA, se va lupta pentru un loc în finală cu americanca Sofia Kenin – care a trecut tot astăzi de lidera mondială, australianca Ashleigh Barty, scrie Europa FM.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Scorul a fost identic cu cel din a 2-a semifinală: 7-6, 7-5.

Sursa foto: facebook Simona Halep 

halep_32955.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg