49422432_818481788495259_7107877459894206464_n.jpg

Pilotul George Rotaru, directorul Aeroclubului României, a anunțat pe pagina sa de Facebook că organizează  cursuri gratuite de pilotaj și parașutism pentru tinerii cu vârsta de până la 23 de ani. În Prahova, cursurile sunt organizate de Aeroclubul Teritorial Ploiești de la Strejnic.

Mesajul postat pe Facebook:

Aeroclubul României demareaza in data de 14 ianuarie inscrierile la cursurile de pilotaj si parasutism. Pentru cei care au varsta de maxim 23 de ani, impliniti, cursurile sunt gratuite. Sistemul este acelasi de zeci de ani, se parcurg cursurile, se dau examene din acestea, si primii 10-25, in ordinea mediilor realizate, obtin un loc gratuit pentru a efectua pregatirea in zbor la planorism, parasutism sau avioane ultrausoare. La parasutism se dau si probe de pregatire fizica.

Dupa obtinerea licentei, cei care prezinta aptitudini pentru sporturile aeronautice, isi continua pregatirea gratuita in loturile judetene in vederea participarii la competitiile judetene, nationale si chiar internationale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei mai buni in activitatea de planorism sau cea cu aeronave ultrausoare pot obtine un curs gratuit de PPL si pot ajunge sa realizeze zboruri acrobatice cu avionul. 

Cu multa seriozitate si timp alocat acestui sport, orice tanar poate ajunge in cativa ani de zile in loturile nationale de parasutism, planorism, avioane ultrausoare sau avioane usoare. Membrii nostri pot deveni instructori sau isi pot continua pe cont propriu pregatirea pentru a deveni piloti pe alte categorii de aeronave mai mari.

In momentul de fata avem o flota foarte puternica pentru pregatirea tinerilor elevi si a sportivilor nostri, respectiv 80 de planoare, 8 avioane ultrausoare, 45 de avioane de scoala, antrenament, acrobatie, tractare planoare si lansari parasutisti precum si 170 de parasute.

In zilele urmatoare vom face publice mai multe detalii tehnice privind inscrierile si desfasurarea cursurilor. Nu ezitati sa contactati aerocluburile din zona dumneavoastra, am prefera in perioada sarbatorilor pe e-mail.

Pentru cursurile conta-cost puteti gasi detalii aici : http://www.aeroclubulromaniei.ro/Servicii/Zbor/

49603557_818481801828591_4233991915881627648_o.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Tu știi cum funcționează administrația publică?

După ce a lansat și aplicat cu succes Programul “Pregătit pentru a realiza ceva măreț!”  în cadrul Asociației Prahova în Acțiune, program gratuit de pregătire dedicat persoanelor dornice să se...