Colegiul_National_Al_Ioan_Cuza_Ploiesti.jpg

Părinții a doi elevi din Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza au reclamat că, în timpul unei ore, profesorul de matematică al acestora i-ar fi tuns în fața colegilor. Dascălul a luat această măsură reproșându-le elevilor că  aveau părul prea lung decât limita maximă admisă de regulamentul intern.

Observatorulph.ro a publicat, în exclusivitate, declarațiile părinților respectivi vinerea trecută, în ziua incidentului, AICI.

Profesorul acuzat că le-ar fi tăiat șuvițe din părul celor doi elevi de clasa a șaptea se numește Magdalena Vasile și este și dirigintele acestora.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactată de observatorulph.ro, conducerea Colegiului A.I. Cuza susține că acest incident va face obiectul unei anchete interne. 

”Incidentul este în curs de cercetare. A fost sesizată și comisia de disciplină. Astăzi, la audență, se va discuta și cu părinții elevilor, dar și cu doamna profesoară”, a declarat directorul adjunct al colegiului, Roxana Păun.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Prahova au solicitat conducerii Colegiului A.I. Cuza informații suplimentare despre acest incident.

Vom reveni cu detalii. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Duminică, 21 Octombrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Strada Pompelor din Ploiești are nevoie de... pompe

Pentru că au prins ”gustul” fotografiatului atunci când repară câte un leagăn, vopsesc câte o trecere de pietoni sau cine știe ce alte flatulențe electorale mai au în repertoriu, edilii Ploieștiului sunt invitați...

Monden
  • Vineri, 19 Octombrie 2018
  • De Mihai Popescu

Super-concert Madrigal la Ploiești

Corul Național de Cameră „Madrigal Marin Constantin” și copii din Programul Național Cantus Mundi vor susține un concert extraordinar de Crăciun la Ploiești. Observatorulph.ro este partener media al...