Colegiul_National_Al_Ioan_Cuza_Ploiesti.jpg

Părinții a doi elevi din Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza au reclamat că, în timpul unei ore, profesorul de matematică al acestora i-ar fi tuns în fața colegilor. Dascălul a luat această măsură reproșându-le elevilor că  aveau părul prea lung decât limita maximă admisă de regulamentul intern.

Observatorulph.ro a publicat, în exclusivitate, declarațiile părinților respectivi vinerea trecută, în ziua incidentului, AICI.

Profesorul acuzat că le-ar fi tăiat șuvițe din părul celor doi elevi de clasa a șaptea se numește Magdalena Vasile și este și dirigintele acestora.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Contactată de observatorulph.ro, conducerea Colegiului A.I. Cuza susține că acest incident va face obiectul unei anchete interne. 

”Incidentul este în curs de cercetare. A fost sesizată și comisia de disciplină. Astăzi, la audență, se va discuta și cu părinții elevilor, dar și cu doamna profesoară”, a declarat directorul adjunct al colegiului, Roxana Păun.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Prahova au solicitat conducerii Colegiului A.I. Cuza informații suplimentare despre acest incident.

Vom reveni cu detalii. 


Eveniment
  • Luni, 16 Iulie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Pană de curent în centrul Ploieștiului

Zeci de reclamații, luni dimineața, din cauza unei pene de curent, care afectează o bună parte din centrul orașului Ploiești. Abonații casnici dar și societăți comerciale reclamă lipsa curentului...

Travel&Lifestyle
  • Duminică, 15 Iulie 2018
  • De Roxana Tănase

Litoral 2018. Ghid pentru o vacanță ieftină

Cei care doresc să ajungă la mare, chiar dacă nu au un buget generos, trebuie să țină cont de câteva reguli de bază. Prima ar fi să călătorească în timpul săptămânii, când prețurile de cazare sunt...