Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Colegiul_National_Al_Ioan_Cuza_Ploiesti.jpg

Părinții a doi elevi din Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza au reclamat că, în timpul unei ore, profesorul de matematică al acestora i-ar fi tuns în fața colegilor. Dascălul a luat această măsură reproșându-le elevilor că  aveau părul prea lung decât limita maximă admisă de regulamentul intern.

Observatorulph.ro a publicat, în exclusivitate, declarațiile părinților respectivi vinerea trecută, în ziua incidentului, AICI.

Profesorul acuzat că le-ar fi tăiat șuvițe din părul celor doi elevi de clasa a șaptea se numește Magdalena Vasile și este și dirigintele acestora.

Contactată de observatorulph.ro, conducerea Colegiului A.I. Cuza susține că acest incident va face obiectul unei anchete interne. 

”Incidentul este în curs de cercetare. A fost sesizată și comisia de disciplină. Astăzi, la audență, se va discuta și cu părinții elevilor, dar și cu doamna profesoară”, a declarat directorul adjunct al colegiului, Roxana Păun.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Prahova au solicitat conducerii Colegiului A.I. Cuza informații suplimentare despre acest incident.

Vom reveni cu detalii. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești