calugareni-prahova.jpg

Alegerile locale parțiale sunt organizate astăzi în patru localități ale județului Prahova, respectiv în două orașe și în două comune. Cel mai mic număr de votanți sunt, potrivit datelor oficiale, la Călugăreni, unde sunt așteptați la urne, pentru a-și vota noul primar, numai 966 de alegători.

Pentru desfășurarea procesului de vot, au fost amenajate 25 de secții, dintre care 13 la Băicoi, 8 la Bușteni, 3 la Dumbrava și una la Călugăreni, fiind așteptați la urne peste 29.000 de alegători.

La Călugăreni se înregistrează cel mai mic număr de persoane cu drept de vot, respectiv 966 de persoane. De altfel, în localitate, a fost înființată o singură secție de votare, la Căminul Cultural. 

Până la ora 09.00, la singura secție de votare din localitate s-au prezentat la urne 58 de persoane, respectiv 6% dintre persoanele cu drept la vot.

Conform recensământului din 2011, populația comunei Călugăreni era de 1.279 de locuitor. Numai că, la fel ca în multe localități, oamenii au părăsit comuna în căutarea de locuri de muncă. În 2002, la Călugăreni erau înregistrați 1.450 de locuitori, fenomenul de scădere a numărului de locuitori fiind înregistrat încă de acum 15 ani.

 

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...