61886080.jpg

Tânărul de 19 ani, care s-a sinucis ieri în curtea casei din comuna Brazi, a avut o copilărie nefericită. Acesta a fost dat în grija statului când avea numai zece ani până anul trecut, când a împlinit 18 ani și s-a întors acasă. 

 

Cea care a găsit cadavrul tânărului a fost chiar mama sa, care a sunat la 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Băiatul și-a pus capăt zilelor cu un ștreang improvizat de creanga unui copac din gospodăria mamei sale. 

Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio, dar, potrivit Știrilor Pro TV, ar fi spus puținilor prieteni pe care îi avea că intenționează să-și pună capăt zilelor, însă nu a fost crezut. 

Nu se cunoaște nici acum motivul pentru care a ales să se sinucidă. Potrivit sursei citate, viata băiatului a fost una grea. La vârsta de 10 ani, din cauza neajunsurilor, familia l-a dus la un orfelinat. De când s-a întors acasă nu a reușit să își găsească un serviciu stabil și muncea cu ziua.

 

Medicii legiști vor stabili cauza decesului, însă familia nu are bani pentru înmormântarea tânărului. Singurul venit al mamei sale este o pensie de 270 de lei din care nu-și permite să plătească cheltuielile generate de această tragedie.
sursa foto: Pto TV