Campania pentru donarea de sange si promovare a inscrierii ca donatori de organe "Avem Viata in Sange" a motociclistilor din clubul Roata de Foc, a ajuns la cea de-a treia editie. Avand in vedere succesul inregistrat de campanie in anii precedenti, organizatorii au decis ca, incepand cu acest an, sa fie organizate doua sesiuni: in primavara si toamna.

 

Actiunea din aceasta primavara, care va avea loc in data de 26 martie in incinta Casei Tineretului, se va bucura din nou de ajutorul angajatilor Centrului de Transfuzie Sangvina Ploiesti, ce vor veni pregatiti pentru 200 de donatori.

Implicarea si suportul campinenilor poate face toata diferenta. Cu cat mai mult sange, cu atat mai multa viata. Transfuziile de sange ajuta in salvarea a milioane de vieti anual, ajutand atat pacientii cu boli grave aflati in tratament, pacienti aflati pe masa de operatie sau victime ale accidentelor rutiere. Oricine poate fi erou!
 

 

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Filtru de poliție și RAR în Ploiești

În această dimineață, în Ploiești a fost instituit un filtru de poliție și RAR. Echipajele mixte acționează pe strada Căliman, în apropierea Sălii Sporturilor Olimpia. Șoferii sunt verificați dacă au...