- Publicitate -

Aveți căldură în apartamente? Cum explică Termo Ploiești că unele calorifere au rămas reci

Data:

Distribuie articolul:

Primăria Ploiești a anunțat, ieri, că, începând din noaptea de joi spre vineri, de la ora 00.00, va fi reluată furnizarea agentului termic pentru toate locuințele din municipiul Ploiești, racordate la sistemul centralizat de termoficare. În multe apartamente, caloriferele au rămas reci. Reprezentanții Termo Ploiești au o explicație pentru acest lucru.

- Publicitate -

Oficial, potrivit Primăriei Ploiești, începând din noaptea de 3 noiembrie, ora 0:00, s-a reluat furnizarea agentului termic pentru toate locuințele din municipiul Ploiești, racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Primăria Ploiești a precizat, însă, că agentul termic va fi furnizat către toate asociațiile de proprietari, cu excepția celor care nu doresc acest lucru urmând ca, ulterior, la solicitarea acestora, reprezentanții operatorului de termie să procedeze la deschiderea vanelor de căldură.

Termo Ploiești este pregătită pentru furnizarea de agent termic

Reprezentanții Termo Ploiești au precizat că „începând din dimineața de joi, în jurul orei 09.00, s-a început ridicarea paramentrilor în rețeaua de termoficare”.

- Publicitate -

„Începând din dimineața de joi, în jurul orei 09.00, a început ridicarea parametrilor în rețeaua de termoficare în scopul livrării de căldură către consumatorii urbani.

Circuitele au fost puse sub presiune, după ce în septembrie și octombrie au fost încărcate instalațiile.

Avem echipe pe teren în tot orașul care desigilează vanele, acolo unde au fost efectuate lucrări pe circuitul interior al blocului”, a precizat Ioan Dobrescu, directorul tehnic al Termo Ploiești.

Reprezentanții Termo Ploiești susțin că au anunțat începerea sezonului de încălzire, dar rămâne la latitudinea asociațiilor de proprietari dacă locatarii vor sau nu căldură în apartamente.

În cazul în care nu există căldură în apartament recomandarea Termo Ploiești este ca proprietarul să contacteze, mai întâi, reprezentanții asociației de proprietari care știu dacă au fost sau nu desigilate vanele din subsolul blocului.

Instalațiile  au fost încărcate, dar mai apar probleme cu robineții la nivelul unor blocuri. A fost dat drumul la căldură în Ploiești. 

- Publicitate -

Problemele legate de aerisirea instalațiilor pot fi rezolvate cu instalatorii de la Termo. Mai există o situație, cea în care nu s-a dat drumul la vane, pentru că au existat lucrări în bloc”, a precizat Aurel Răileanu, administrator de bloc.

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -