Așa arată o stradă din Ploiești, nu o uliță dintr-un sat sărac. ”Și noi plătim impozite!”

0

Campania Observatorul Prahovean ”Cum arată strada ta?” continuă. Astăzi publicăm imagini trimise de un cititor care locuiește pe strada Voila din Ploiești.

După ce ieri am publicat primul articol din campania ”Cum arată strada ta?”, intitulat Protest inedit al unor ploieșteni : ”Am pus noi primul metru de asfalt, să vedem dacă primăria reușește să toarne restul”, astăzi publicăm imagini cu strada Voila din același Ploiești.

Un cititor care locuiește aici ne-a trimis fotografiile de mai jos,. însoțite de următorul mesaj:

”Așa arată strada Voila din Ploiești, anul 2021: stâlpi care stau să cadă, asfaltul e doar pentru sezonul de vară pentru că atunci când plouă e mocirlă, iar când ninge nu putem ieși cu mașinile din curți. De curățenie sau iarbă tăiată nici nu poate fi vorba! Nu a venit nimeni niciodată. Facem noi, cei care locuim aici”. 

Ziarul nostru a solicitat Primăriei Ploiești să demareze lucrări de modernizare a străzii cât mai urgent posibil.

Participă și tu la campania Observatorul Prahovean ”Cum arată strada ta?

Observatorul Prahovean vă invită să trimiteți imagini cu străzile din localitatea dvs. care nu se ridică la înălțimea așteptărilor celor care i-au ales în funcții de conducere.

Puteți trimite și imagini cu drumurile județene și naționale din Prahova, care au nevoie urgentă de reparații.

Așteptăm fotografii/filmări de pe strada dvs. și mesajul pentru autoritățile locale pe mail, la adresa redactie@observatorulph.ro sau pe WhatsApp la 0785 075 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău