Cum arată strada ta? O nouă campanie Observatorul Prahovean

1

Observatorul Prahovean demarează o nouă campanie în folosul cititorilor: Cum arată strada ta?

Încurajați de răspunsul de multe ori pozitiv al primarilor la sesizările cititorilor noștri, Observatorul Prahovean vă invită să trimiteți imagini cu străzile din localitatea dvs. care nu se ridică la înălțimea așteptărilor celor care i-au ales în funcții de conducere.

Puteți trimite și imagini cu drumurile județene și naționale din Prahova, care au nevoie urgentă de reparații.

Așteptăm fotografii/filmări de pe strada dvs. și mesajul pentru autoritățile locale pe mail, la adresa redactie@observatorulph.ro sau pe WhatsApp la 0785 075 112.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua. Și strada Tesatorilor, tot in cartier Dorobanțu ărată la fel ca și strada Spicului. La fel am avut promisiuni după promisiuni de 20 ani în continuu, dar degeaba, nu avem măcar trotuare să putem merge. Jalnic, trăim în secolul XXI cu condiții din vremuri demult apuse. Toți primarii au făcut promisiuni că se va asfalta.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău