FOTO Protest inedit al unor ploieșteni : ”Am pus noi primul metru de asfalt, să vedem dacă primăria reușește să toarne restul”

1

Observatorul Prahovean a lansat astăzi campania ”Cum arată strada ta?” în care cititorii ne pot transmite imagini cu străzile din localitatea lor care nu se ridică la valoarea taxelor și impozitelor achitate de ani buni.

Un cititor ne-a trimis imaginea unui protest inedit al locuitorilor de pe strada Tătărani din Ploiești, care arată mai rău decât o uliță dintr-un sătuc uitat de lume.

”Așteptăm de ani de zile să se asfalteze pe str. Tătărani câteva sute de metri. Am turnat noi primul metru, acum să vedem dacă Primăria reușește să toarne restul…Semnează un plătitor la zi de taxe și impozite la bugetul orașului”.

Citește și Primăria Ploiești repară strada Prahovei, după sesizarea observatorulph.ro

Un astfel de demers nu este singular în Ploiești. Recent, Observatorul Prahovean a publicat un articol în care arătam că mai mulți patroni de firme, care își au sedii sau puncte de lucru pe strada Pompelor din zona Teleajen, s-au săturat să aștepte astuparea gropilor de către primărie.

Așa că au început să astupe gropile, prin forțe proprii, turnând beton peste ele. Deja în dreptul unei proprietăți, strada a fost plombată, iar exemplul ar putea fi urmat și de celelalte firme care își desfășoară activitatea în zonă (detalii și imagini AICI)

Participă și tu la campania Observatorul Prahovean ”Cum arată strada ta?

Observatorul Prahovean vă invită să trimiteți imagini cu străzile din localitatea dvs. care nu se ridică la înălțimea așteptărilor celor care i-au ales în funcții de conducere.

Puteți trimite și imagini cu drumurile județene și naționale din Prahova, care au nevoie urgentă de reparații.

Așteptăm fotografii/filmări de pe strada dvs. și mesajul pentru autoritățile locale pe mail, la adresa redactie@observatorulph.ro sau pe WhatsApp la 0785 075 112.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău