Spitalul de Pediatrie din Ploiești efectuează testări RT PCR și teste rapide antigen. Cât costă

1

Primăria Municipiului Ploiești informează comunitatea locală că Spitalul de Pediatrie Ploiești asigură cetățenilor o serie de analize medicale, necesare în contextul pandemiei de COVID-19.

Comunicatul primăriei:

Spitalul de Pediatrie Ploiești, prin Laboratorul de analize, efectuează, la cerere, testări RT PCR pentru diagnosticarea COVID -19, la prețul de 175 lei/ test, precum și teste antigenice COVID-19, folosite pentru controlul pandemiei COVID-19, la prețul de 85 lei/ test.

Testele antigen COVID-19 reprezintă un instrument rapid pentru triaj în cazul persoanelor care călătoresc în afara țării.

Testările respective au un răspuns în termen de 6 ore și pot fi traduse în limba engleză.

Totodată, se efectuează, la cerere, și analize medicale privind dozarea de anticorpi, în urma infectării cu SARS-Cov-2, la prețul de 85 lei/analiza.

Laboratorul de analize din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești este acreditat de Ministerul Sănătății.

Programul pentru recoltarea probelor, în cazul testelor precizate, este zilnic, între orele 08.00-10.00. Recoltarea probelor se poate realiza și după ora 10.00, cu mențiunea că rezultatele se eliberează a doua zi.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Serios ?!?! Azi la ora 8:00 m-am prezentat la spital pt un test de anticorpi. Ghici ce ? M-au trimis la o clinica privata cativa metri mai incolo pt ca ei nu fac asa ceva. Cum faceti ? Verificati informatiile inainte de a scrie un articol sau il scrieti oricum ca sa iasa literele la numaratoare ?

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău