Donare de sânge pentru biletele UNTOLD la Ploiești. 377 de ploieșteni au răspuns apelului

0

Campania de donare de sânge BLOOD NETWORK, organizată de creatorii UNTOLD festival s-a încheiat la Ploiești. 377 de persoane au donat sânge la caravana mobilă, potrivit unui comunicat al Primăriei Ploiești.

162 dintre aceştia au donat sânge ieri, iar 215 persoane au donat sânge în cursul acestei zile.

În numărul mare de cetăţeni, care venit la caravana mobilă, s-a aflat şi un ploieștean, care a donat sânge pentru a 126-a oară, o atitudine admirabilă şi un exemplu de urmat. Ploieşteanul a fost felicitat de echipa de organizatori.

Campania BLOOD NETWORK a fost realizată şi cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină Ploiești.

Evenimentul se desfășoară în mai multe orașe importante din țară, iar anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a ediție.  Prin intermediul acestei acțiuni se dorește încurajarea donării de sânge, un dar neprețuit care salvează semeni.

Citește și: Donezi sânge la Ploiești și câștigi un bilet la UNTOLD și un bon de cumpărături. Peste 150 de persoane s-au prezentat, sâmbătă, până la ora 13.00, la caravana mobilă

“Campania de donare de sânge organizată, zilele acestea, la Ploieşti, a fost un succes. Le mulţumesc tuturor ploieştenilor care au răspuns pozitiv iniţiativei noastre, iar celor care s-au implicat direct în organizarea, în bune condiţii, a  unui astfel de eveniment le exprim aprecierea mea.

Ploieştenii au demonstrat că au simţ civic şi că au înţeles foarte bine mesajul invitaţiei noastre, acela că sângele este o resursă comunitară de nepreţuit şi că donarea de sânge este un act voluntar, plin de compasiune şi responsabilitate faţă de semenii aflaţi în nevoie şi suferinţă, un act voluntar care face diferenţa între moarte şi viaţă.”, a declarat primarul Andrei Liviu Volosevici. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău