Turistul britanic dat dispărut, găsit spânzurat în pădurea dintre Bușteni și Poiana Țapului – VIDEO, FOTO

0

Salvamontiștii din Bușteni și din cadrul Salvamont Prahova au fost solicitați să intervină, luni noaptea, pentru căutarea unui cetățean britanic, în vârstă de 42 de ani, care a plecat la munte în urmă cu trei zile și nu s-a mai întors acasă. Bărbatul a fost găsit spânzurat în pădurea dintre Bușteni și Poiana Țapului. Imagini la finalul textului.

La operațiunea de căutare au participat echipaje de la Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova.

Citește și: Cetățean britanic, în vârstă de 42 de ani, căutat de salvamontiști în pădurea dintre Bușteni și Poiana Țapului – UPDATE

Bărbatul, potrivit primelor date, ar fi plecat la munte în urmă cu trei zile, însă nu a anunțat destinația unde vrea să ajungă.

După aproape o oră de căutări, turistul din Marea Britanie a fost găsit spânzurat în pădurea dintre Bușteni și Poiana Țapului, potrivit Salvamont Bușteni.

FOTO, VIDEO – Salvamont Bușteni.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău