Operațiune de salvare dificilă în Bucegi. Un bărbat a rămas blocat pe Jepii Mici

Salvamontiștii din Prahova au fost solicitați să intervină, sâmbătă seară, după ce un bărbat a rămas blocat pe Jepii Mici. Operațiunea de salvare este una periculoasă, din cauza condițiilor meteo, dar și pentru că este risc mare de avalanșă.

Un echipaj de la Salvamont Bușteni și altul de la Salvamont Prahova intervin, sâmbătă seară, pentru recuperarea unui bărbat care a rămas blocat pe Jepii Mici.

Salvamontiștii au anunțat că operațiunea este periculoasă pentru că există risc mare de avalanșă. În plus, condițiile meteo sunt nefavorabile.

„Vizibilitatea este aproape de zero. Este viscol, ceață și vânt puternic cu transport de zăpadă”, au anunțat salvamontiștii.

„Colegii de la Baza de Salvare Montană Baba Mare se chinuie să îl repereze și recupereze de două ore. Ne pregătim și cu echipa de jos de plecare dacă nu se reușește recuperarea de către echipa de pe platou”, a mai precizat Salvamont.

Reamintim faptul că, în zona de munte este în vigoare o informare meteo de intensificări de vânt, dar și de ninsori.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău