Avantajele aspiratoarelor verticale față de celelalte modele

Aspiratoarele sunt de mai mult de 100 de ani alături de noi. Evident, modelele actuale nu seamănă cu niciunul dintre primele care au intrat pe piață. Toate sunt mult mai ușoare, mai compacte, iar unele sunt autonome.

Acest aparat a devenit atât de necesar în casă, încât nu este de mirare că producătorii au depus toate eforturile pentru a dezvolta acest aparat de făcut curățenie. Din acest motiv, putem alege acum din multe modele diferite de aspiratoare și fiecare are caracteristicile și funcțiile lui și răspunde diferitelor nevoi de curățare.

Principalele tipuri de aspiratoare sunt: ​​aspiratoare clasice (cu și fără sac), aspiratoare verticale și aspiratorul robot din ce în ce mai popular.

Aici, acum, vom vorbi despre cele verticale. Ce le diferențiază de celelalte și care sunt avantajele lor.

Aspiratoarele verticale sunt concepute pentru a ocupa puțin spațiu acasă și pentru a face aspirarea o sarcină mai ușor de gestionat și mai simplă.

Prin ce se remarcă?

Aceste aspiratoare se remarcă prin faptul că sunt mult mai ușor de manevrat și mai confortabile, dar dezavantajul lor este că rezervorul lor este mult mai mic și puterea de aspirație este mai mică decât cele ale modelului de aspirator clasic.

Pentru ce case sunt utile?

Sunt perfecte pentru spații și case mai mici, deoarece sunt mai ușoare și mai confortabil de manevrat. De asemenea, dacă aveți scări acasă, acest aspirator este mult mai portabil de urcat și coborât.

Aspiratoarele verticale pot fi cu fir sau fără fir. Cele cu cablu au mai multă putere. Cele care nu au cablu sunt foarte ușor de manevrat și ne permit o libertate totală de mișcare fără a fi nevoie să ne gândim la priză, dar nu au la fel de multă putere de aspirație și, în plus, autonomia lor nu este foarte lungă. Dar, în ciuda dezavantajelor de a nu avea cablu, consumatorii le preferă

În plus, există mai multe modele de aspiratoare verticale care încorporează un aspirator manual pentru a putea curăța colțurile și tapițeria.

Fără îndoială, cea mai apreciată caracteristică a aspiratoarelor verticale este ergonomia lor. Fiind verticale, nu este necesar să vă aplecați. Au un unghi larg de lucru, atât pe orizontală, cât și pe verticală, astfel încât să fie utilizate lin și cu agilitate folosind o singură mână. Se pot întinde plat pentru a accesa murdăria care se formează sub paturi sau alte piese de mobilier. Și din moment ce greutatea lor nu depășește de obicei trei kilograme, sunt ușor de cărat.

Aspiratoare – oferte (eMAG)

Tehnologia aspiratoarelor verticale este similară cu cea a aspiratoarelor clasice fără sac. Circulația aerului în interiorul aspiratorului provoacă particulele grele de praf, păr și fire libere etc. să fie împinse împotriva peretelui exterior al rezervorului și sunt reținute în interior.

Acest rezervor este ușor de demontat și de curățat. Cele mai mici particule care au reușit să scape de acest prim nivel de filtrare sunt prinse în microfiltre, astfel încât aerul expulzat să fie curat. (P)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău