Trafic aglomerat pe DN1, pe Valea Prahovei. Coloane de mașini la Comarnic, Bușteni și Predeal

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, sâmbătă, că se înregistrează valori intense de trafic pe DN 1 Ploiești – Brașov, unde se circulă în coloană pe sensul către Brașov între localitățile Cornu de Jos și Comarnic, județul Prahova, dar și între stațiunile Bușteni și Predeal, în ambele sensuri.

Centrul Infotrafic a precizat că polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

De asemenea, pe DN 1 la Săcele și pe DN 73 la Râșnov, județul Brașov, au fost instituite puncte de informare cu privire la rutele alternative.

„Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere în aceste zile de vacanță, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare”, este recomandarea Centrului Infotrafic.

Astfel, pentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău