Povestea lui Chef Mehrzad, semifinalist la Master Chef Romania: ”Fac totul cu dragoste și dăruire”

0

Invitatul lui John Cristea la Observatorulph.ro LIVE – Generația lui John” este Chef Mehrzad.

Originar din Iran, născut în Teheran în 1980, locuiește în Romania din 1991, Chef Mehrzad este specialist în bucătăria internațională și orientală.

Chef Mehrzad a devenit cunoscut după primul sezonul de la Master Chef România, fiind câștigător a două medalii de aur la competiții culinare internaționale și al cupei somelierilor 2012 la Campionatul Internațional organizat în Cluj.

Realizator al emisiunii TV ”Senzații în Bucătărie” și Chef la emisiunea ”Se zice că” de la  TVR1, este și consultant gastronomic pe domeniul HoReCa și trainer culinar.

Sloganul lui Chef Mehrzad este: ”Trăiește-ți viața înțelept, bucură-te de lucrurile mărunte, fă totul cu dragoste și dăruire, și cu siguranță vei avea succes în tot ceea ce faci în viață!”

Emisiunea Observatorulph.ro LIVE – ”Generația lui John” cu Chef Mehrzad poate fi urmărită aici:

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău