Arafat: ”Este riscant să-ți planifici de acum Revelionul 2021. Nu va mai fi ca unul obișnuit”

0

În contextul creșterii numărului de îmbolnăviri covid, astăzi fiind depășit pragul de 4000 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore, secretarul de stat Raed Arafat îndeamnă la prudență în planificarea vacanțelor de iarnă.

”Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat Raed Arafat, potrivit antena3.ro.

Acesta nu le recomandă românilor să-și facă de pe acum rezervări la Revelion 2021.

„Îmi pare rău, știu că nu toți vor fi de acord cu ce spun acum, mai ales cei care organizează excursii în exterior, dar uitați-vă și acum. Este riscant să-ți planifici acum Revelionul afară, fără discuție, asta e realitatea. Dacă n-aș zice asta ar însemna că induc oamenii în eroare, pentru că posibilitatea să fie măsuri serioase luate la momentul respectiv există și atunci va trebui să urmărim evoluția epidemiologică” a mai spus Arafat.

 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău