renault_75395.jpeg

După ce observatorulph.ro a publicat mai multe articole despre modul în care polițiștii Secției 3 (nu) au tratat o spargere urmată de furtul unei mașini, autoturismul a fost găsit astăzi, fiind abandonat de hoți în fața Colegiului Mihai Viteazul.

Este vorba de un Renault Megane, aparinând ploieștencei Georgiana R, furat de pe strada Mărășești în dimineața zilei de 2 septembrie. Anterior, o dublură a cheilor mașinii au fost furate din autoturismul de serviciu al soțului, însă polițiștii Secției 3 au tratat cu superficialitate plângerea păgubiților.

Detalii aici: Cum și-au bătut joc polițiștii Secției 3 din Ploiești de o familie care i-a avertizat hoții le vor fura mașina. Acum păgubiții oferă recompensă

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fericită, proprietara care și-a recuperat mașina, ne-a transmis următorul mesaj: ”Multumesc IPJ Prahova pentru implicare. Mașina a fost găsită în aceasta dimineață în fata liceului Mihai Viteazu din Ploiești. A fost lovită, dar nu are avarii grave”.

Reamintim că, în urma dezvăluirilor observatorulph.ro, conducerea IJP Prahova a demarat o anchetă internă la Secția 3 de Poliție Ploiești.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg