upg-ploiesti-admitere_7b345.jpg

Universitatea Petrol Gaze Ploiești a dat startul la admitere. Peste 2.300 de locuri, la fără taxă și cu taxă, sunt puse la dispoziția celor care vor să urmeze cursurile UPG, în anul universitar 2019 - 2020.

Ca în fiecare an, Universitatea Petrol - Gaze din Ploiești organizează concurs de admitere la studiile universitare de licență în două sesiuni: sesiunea de admitere de vară și sesiunea de admitere de toamnă (pentru locurile rămase neocupate). În anul universitar 2019 - 2020 sunt disponibile 895 de locuri la fără taxă și 1.425 cu taxă.

Înscrierea candidaților la concursul de admitere se face la sediul Universității Petrol-Gaze din Ploiești (consultați AICI oferta educațională).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit metodologiei afișate pe site-ul UPG, la concursul de admitere din anul 2019, pentru ciclul universitar de licenţă, se ia în considerare media obținută de candidat „la examenul de bacalaureat, care constituie criteriul de admitere”.

„Media minimă de admitere este 5 (cinci). Un candidat poate fi admis și înmatriculat ca student la cel mult două programe de studii concomitent, indiferent de ciclul de studii şi de instituțiile de învățământ care le oferă. Un candidat declarat admis poate beneficia de finanțare de la bugetul de stat pentru un singur program de licență, pentru un singur program de masterat și pentru un singur program de doctorat, cu respectarea prevederilor legale în vigoare”, a precizat UPG Ploiești.

În cazul candidaților olimpici ale căror performanțe atestate prin diplome au fost recunoscute de universitate, ocupă locuri finanțate de la buget la un anumit program de studii, în cadrul capacității de școlarizare, indiferent de media de admitere pe care o au. În locul mediei de admitere se va înscrie mențiunea olimpic, se mai precizează în metodologie.

Actele necesare pentru înscriere pot fi consultate AICI, iar taxa de înscriere este de 150 lei pentru fiecare program de studii/ specializare la care se înscrie un candidat.

sesiune-admitere-2019_db564.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg