10_c3780.JPG

Ziua de 30 iunie 2019 este una pe care, cu siguranță, mulți ploieșteni nu o vor uita prea curând. Aproximativ 500 de persoane au participat, între orele 16.00 și 22.00 la eventul intitulat “My sweet home party”, organizat de MRS Residence în complexul de locuințe dezvoltat pe Bulevardul Republicii, nr. 146-150 Ploiești.

Într-o atmosferă exclusivistă și într-un cadru familiar, invitații au petrecut o după amiază de vară nemaipomenită alături de dezvoltatorul proiectelor imobiliare MRS Residence din Ploiești, Otopeni și București și alături de colaboratorii, furnizorii, partenerii dar și de reprezentanți ale celor mai importante instituții și domenii de activitate din Prahova.

”Înconjurați de oameni dragi, am petrecut pe ritmurile band-ului din Verona "IO E MIA SORELLA", pe melodiile binecunoscute ale lui NICO, iar în deschidere ne-am bucurat de maestrul Zefir Brezeanu. În tot acest timp, invitații noștri s-au delectat cu înghețată thailandeza, fruit bar, cocktail bar, proțap, vin Lacerta și dulcele nelipsit, tortul MRS Residence.”, povestesc reprezentanții MRS Residence.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surpriza serii a constat în prezentarea restauratului ”Trattoria by MRS Residence”, din cadrul complexului MRS Residence SMART Ploiești.

”Designer-ul Adela Pârvu și arhitecta Andreea Beșliu au adus în cadrul "My sweet home party" primele randări ale unui spațiu conceput în ideea de comunitate, de loc unde vecinii să devină prieteni, dar și loc unde rezidenții să poată evada vizual și culinar în zona mediterană.

De aceea, culorile folosite pentru accente sunt albastru și galben (mare și soare), oglinzile (luciul apei), iar mai departe fațadele de clădire vin să întărească sensul de vecini, de buni prieteni, dar și să se lege de partea culturală (teatru, operă) amplificată de lumini.

Sperăm ca locația să fie pe placul locatarilor și să devină locul preferat pentru socializare, pentru a lega prietenii și conexiuni, dar și pentru a servi cafeaua într-un ambient călduros”, susțin reprezentanții dezvoltatorului imobiliar MRS Residence SMART Ploiești.

Întreaga organizarea și reușita acestui Garden Party exclusivist, susțin reprezentanții companiei, nu ar fi putut fi posibile fără ajutorul partenerilor.

”Am avut suport deplin din partea partenerilor noștri, cărora le mulțumim încă o dată pe această cale că s-au alăturat într-un număr atât de mare încă unei nebunii marca MRS Residence, "un garden party" organizat în mijlocul unui șantier”, povestesc dezvoltatorii.

SIPEX- "furnizor de materiale pentru constructii", Ceresit, Isover Saint-Gobain, Rigips Saint-Gobain

PERI Romania S.R.L.- Sisteme de cofrare si eșafodaje, servicii si foi cofrante de la o singură sursă.

PINUM-partenerul nostru in materie de usi;

DELTA STUDIO

Toyota by Arena Auto ne-a încântat cu modele exclusiviste din gama Lexus.

Philip Morris Romania (IQOS) prezenti cu minunata echipa!

AFI PLOIESTI

NOVO DESIGN ADVERTISING-print materiale publicitare

MERCURY LIGHTING-pentru decorul din lumini;

Lacerta

Andreea Ionascu - Fotograf de familie

Mobella

sipex
peri
MRS-390
MRS-325
MRS-241
MRS-102
MRS-62
MRS-58
MRS-55
iqos

(P)

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Vlad
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg